Wie zijn wij

Onze missie

Onze missie is om je te helpen spiritueel en persoonlijk te groeien, om het juk van verwachtingen af te werken en vanuit je kern te gaan leven en je zo te helpen innerlijke vrijheid, geluk en compassie te ervaren. Wij geloven dat geluk geluk verspreidt en we zo een betere samenleving kunnen laten ontstaan.

 

De mensen van Innerlijk Vrij

Eli te Winkel

Eli te WinkelMijn naam is Eli te Winkel. Je komt mij tegen bij Innerlijk Vrij in de blog, op video’s en in onze workshops en trainingen, waar ik je meeneem op de verschillende paden van ontwikkeling.

Op mijn 15e ben ik in aanraking gekomen met spiritualiteit, toen nog in de hoogtij van de New Age beweging. Sindsdien heb ik mij breed en diep ontwikkeld in verschillende stromingen en leringen, zoals Transcendente Meditatie, Westerse Mysterie Tradities, Sjamanisme en Tantra. Hierin heb ik veel geleerd, maar liep ook telkens weer aan tegen de beperkingen en verwachtingen van de verschillende stromingen en leraren. Vanuit deze brede ontwikkeling ben ik op mijn eigen zoektocht gegaan. Niet op een bergtop in de Himalaya, maar naar binnen en heb ontdekt wat er onder al die stromingen zat en hoe ze elkaar aanvullen.

Voorbij verwachtingen, dogma’s en taboes neem ik je mee. Geen nieuwe religie, maar bevrijding. Dat is waar ik je mee kan en wil helpen.

 

Esther Sanders

Esther SandersIk ben Esther Sanders, en assisteer Eli bij de trainingen en workshops.

Ik wil je helpen bij jezelf te blijven in contact, waardoor je sterker en intenser contact ervaart. Ik wil je bij je voelen brengen, zodat je ervaart hoe heerlijk het leven in verbinding is.