Onze missie

Onze missie is om je te helpen spiritueel en persoonlijk te groeien, om het juk van verwachtingen af te werpen en vanuit je kern te gaan leven en je zo te helpen innerlijke vrijheid, geluk en compassie te ervaren. Wij geloven dat geluk geluk verspreidt en we zo een betere samenleving kunnen laten ontstaan.

De mensen van Innerlijk Vrij

Eli te Winkel

Eli was als kind al spiritueel, ondanks de afwezigheid van spiritualiteit in zijn (christelijke) opvoeding. Toen hij op zijn 15e ontdekte dat hij kon magnetiseren en dat hij helderziende gaven had, was dat het begin van zijn actieve spirituele reis. Van daaruit heeft hij zich breed ontwikkeld door zich te verdiepen en training te volgen in verschillende stromingen, zoals Transcendente Meditatie, Westerse Mysterie Tradities, Paganisme, Sjamanisme, Tantra en Boeddhisme.

Hij heeft hierin veel geleerd, maar liep ook steeds opnieuw tegen beperkingen, taboes en dogma's van de verschillende stromingen aan. Door op zoektocht te gaan, naar binnen in de ervaringen, heeft hij ontdekt wat er onder al die stromingen zit, wat ze verbindt en hoe ze elkaar aanvullen in wijsheid. Dit heeft hij meegenomen in zijn leven en is de basis van zijn begeleiding.

Eli is coach, trainer, ritueel begeleider en healer. Hij is open, warm en scherp. Hij heeft uitgebreide ervaring in het begeleiden op gebied van spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling en seksualiteit en intimiteit.

Je kunt bij Eli terecht voor spirituele life coaching en spirituele training. Daarnaast verzorgt hij samen met Esther de transformatierituelen en retraites.

Portret Eli te Winkel

Opleidingen en certificaten

  • Personal coaching
  • Siberisch sjamanisme
  • Power extraction & soul retrieval
  • Tantra
  • Instant Miracle Mastery
  • Mindfulness practice
  • Sekhem-Seichim

Esther Sanders

Portret Esther Sanders

Als misdienaar in de Katholieke kerk kwam Esther er al achter hoe bijzonder ze het vond om mensen bij te staan in rituelen tijdens belangrijke momenten van hun leven, zoals huwelijk of overlijden.

Toen ze jaren later Eli leerde kennen en een hele nieuwe wereld van spiritualiteit en ritueel ontdekte, voelde ze zich daarin direct thuis. Vanaf dat moment ging ze samen met Eli mee "op reis" en verdiepte zich in Westerse Mysterie Tradities, Paganisme, Sjamanisme en Tantra. Hierbij lag voor haar de nadruk veel op ritueel, verstilling en lichaamswerk.

Ze verzorgt samen met Eli de transformatierituelen en retraites en ondersteunt hem bij de trainingen. Daarnaast werkt ze op gebied van seksualiteit en intimiteit in de trajecten mee als oefenpartner/surrogaatpartner.