In je leven raak je delen van jezelf kwijt. Door sterke emotionele gebeurtenissen, vaak traumatisch en soms juist heel fijn, blijft er een deel achter in dat moment in de tijd op die plaats. Soms komen deze vanzelf weer terug, vaak ook niet. Hoe meer we achtergelaten hebben in ons leven, hoe moeilijker ons leven wordt en hoe groter de invloed op onze gezondheid.

Deze delen zijn terug te halen. In deze workshop nemen we je mee terug op je levenspad, zodat je je zielendelen en energie die je achtergelaten hebt kunt terughalen om zo weer (meer) heel te worden. Weer (meer) jezelf voelen en mogelijk een betere gezondheid krijgen.

Nare en bijzondere ervaringen

Er kan een deel van je afsplitsen bij heftige momenten, zoals erge schrikreacties, traumatische gebeurtenissen, maar soms ook heel fijne momenten waar een deel van je wil blijven. Dit gebeurt in ieders leven. Soms komen deze delen vanzelf terug bij heling en therapie, vaak is het nodig om ze bewust terug te halen.

Ongeacht wat de reden is dat een deel achterblijft, het heeft gevolgen voor je leven in het hier en nu. Hoe meer delen je mist, hoe minder je jezelf voelt. Hoe moeilijker het wordt om goede beslissingen te nemen of te voelen wat je wil. Het wordt ook steeds lastiger om je grenzen te voelen en aan te geven, wat zelfs weer tot nieuw trauma kan leiden. Ook kan het gevolgen hebben voor je gezondheid.

Levenspadritueel

Het levenspadritueel is een sjamanistisch ritueel om je ziel te helen door delen van jezelf die achtergebleven zijn op je levenspad terug te halen en te integreren. Begeleid op sjamanendrums en geleid door de spirits loop je terug op je levenspad, waar je delen van jezelf tegenkomt om deze mee te nemen naar het hier en nu. De meegenomen delen integreer je, versterkt door een zegen die je van ons ontvangt.

Wanneer niet

We raden het of om dit ritueel te doen, wanneer je nog ernstige onverwerkte trauma’s hebt. In dit geval raden we een-op-een begeleiding aan

Je loopt je levenspad fysiek. Kun je moeilijk een tijd achter elkaar staan of lopen, dan is dit ritueel ook niet geschikt voor je. Wil je toch heling op je levenspad, dan kunnen we je daar individueel bij begeleiden

Bij het begin van het ritueel reinigen we de ruimte en de deelnemers met het branden van salie. Dit kan irriterend werken als je astma of andere vormen van COPD hebt en een aanval uitlokken. Helaas is dit ritueel dan niet geschikt voor je. Ook in dit geval kunnen we het ritueel aanpassen voor jouw individuele behoeften.

Neem voor de mogelijkheden voor individuele begeleiding vrijblijvend contact op

Heling

Het levenspadritueel is letterlijk heling: je wordt weer meer heel. Effecten die we hiervan bij onszelf en cliënten hebben gezien zijn o.a.:

 • Beter in je vel zitten
 • Beter om kunnen gaan met emoties
 • Meer lichaamsgevoel
 • Beter grenzen kunnen aanvoelen en aangeven
 • Vermindering van (vage) gezondheidsklachten
 • Meer energie, vreugde en geluk

Praktisch

 • Wanneer: zondag 5 februari 14:00 – 16:30 uur
 • Inloop: vanaf 13:30 uur
 • Locatie: Piramide aan de Waal, Gendt
 • Investering: € 50,- p.p.
 • Meenemen: washand en handdoek, warme sokken wanneer je snel koude voeten krijgt

Begeleiding

Het levenspadritueel wordt begeleidt door Eli en Esther.

Sinds 2005 begeleiden we spirituele bijeenkomsten, workshops en rituelen vanuit verschillende stromingen. Vanaf 2009 is daar na een opleiding in Siberisch Sjamanisme het sjamanistisch werk bij gekomen. Een krachtige vorm waarin spirituele beleving en heling op een mooie manier samenkomen.

Aanmelden

Aanmelden gaat via de onderstaande knop. Wil je voor meer personen tegelijk aanmelden, verander dan het aantal in het winkelwagentje.

Bij aanmelding ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en annuleringsvoorwaarden.

Vraag en antwoord