Een visionretraite is een 2-daasge vision quest in je innerlijke wereld. Hiervoor kom je in onze praktijk, waar we je begeleiden en waar nodig er voor je zijn. Een visionretraite doe je altijd vanuit een vraag. Deze hoef je niet vooraf helder te kunnen formuleren, daar helpen we je bij. Een visionretraite doe je alleen en wij zijn er dus ook helemaal voor jou.

Verloop van de visionretraite

Vooraf aan de retraite hebben we een voorbereidende sessie in het bos. Hierin helpen we je met de vraag waarmee je de retraite in wil gaan en bespreken we de voorbereidingen en het verloop van de retraite zelf.

Maximaal 1 week voor de visionretraite maak je een medicijnwandeling. Deze duurt een dag. Hoe je dit doet, leggen we bij de voorbereiding uit.

Je komt de avond voor de visionretraite bij ons voor de laatste voorbereidingen.

De visionretraite begint bij zonsopgang van de eerste dag en loopt tot zonsondergang van de derde. Bij begin en eind begeleiden we je met ritueel en meditatie. Verder ben je op jezelf, je volgt je eigen quest. Tijdens de visionretraite vast je zo veel mogelijk.

De ochtend na de vision-retraite ontbijt je nog bij ons, waarna we samen met je het geheel afsluiten.

Praktische informatie

De duur van de voorbereiding is 2 à 3 uur. Dit gesprek vind plaats in de natuur.

De medicijnwandeling die je als voorbereiding doet, duurt 1 dag, van zonsopgang tot zonsondergang.

De visionretraite zelf vind plaats in onze praktijk in Westervoort op 4 aaneengesloten dagen, van de avond van dag 1 tot rond het middaguur van dag 4. We spreken samen af wanneer dit plaatsvind.

Eten, drinken en materiaal is inbegrepen.

Je financiële investering is € 1750