Individueel

Bij Innerlijk Vrij kun je terecht voor verschillende vormen van individuele spirituele begeleiding, gericht op transformatie op alle vlakken: lichaam, geest en spirit.

De retraites zijn puur individueel en doe je alleen. Voor spirituele coaching en training kun je alleen komen of samen met je partner.

Spirituele begeleiding
Spirituele coaching

Spirituele coaching

Wil je je ontwikkelen vanuit spiritualiteit? Groeien naar een leven vol betekenis en geluk? Geïntegreerd vanuit lichaam, geest en spirit? Spirituele coaching is gericht op het bevrijden van je kern en regie krijgen over je leven.

In spirituele coaching maken we naast praten gebruik van oefeningen, meditaties, healing en rituelen uit verschillende tradities. Doordat dit doorwerkt op alle lagen van je wezen, versnelt dit je transformatie.

Een coachingstraject begint altijd met een intake, waarin we kijken naar welke ontwikkeling je wil bereiken, zodat we het traject daarop kunnen afstemmen.

Interesse in spirituele coaching? Neem vrijblijvend contact op.

Ook voor stellen

Spirituele coaching is ook geschikt voor stellen die zich willen ontwikkelen. Dat kan werken aan de relatie zijn, maar ook het gezamenlijk spiritueel ontwikkelen, zodat jullie een gezamenlijk pad bewandelen.

Individuele spirituele training

Je voelt dat er meer is. Meer tussen hemel en aarde. Meer in jezelf. Heimwee naar thuis. Maar thuis is in dit geval geen plaats, maar de je natuurlijke staat van verbinding met het Universum.

Natuurlijk kun je allerlei workshops en cursussen gaan doen, maar bij Heimwee van de Ziel is dat maar zelden voldoende. Om je daarmee te helpen, bieden we vanuit Innerlijk Vrij individuele trainingen aan, waarbij we gebruik maken van de hele verscheidenheid aan trainingen en ervaren die wij gehad hebben.

Omdat we kijken waar je staat in je ontwikkeling en daarop aansluiten, heb je geen ervaring nodig op spiritueel gebied. Is er nog geen basis, dan werken we daar eerst aan.

Alleen of met je partner

Je kunt individuele spirituele training alleen volgen of met je partner. Wanneer je dit met je partner volgt, zul je soms samen les krijgen en soms alleen, afhankelijk van wat er nodig is. Ook al is je training uiteindelijk altijd individueel, het kan verbindend werken om de weg gezamenlijk af te leggen.

Niet voor iedereen

Individuele spirituele training kan heel intensief zijn. Daarom is het niet geschikt voor iedereen. Tenslotte hebben we ook niet allemaal hetzelfde pad te bewandelen in dit leven.

Om zeker te zijn dat deze training een goede keuze voor je is, beginnen we met een uitvoerige kennismaking en intake. Neem contact op voor een afspraak.

Individuele Spirituele Training
Individuele retraite

Individuele retraites

Naast individuele trajecten, kun je bij Innerlijk Vrij ook terecht voor individuele retraites. Deze retraites hebben een intense werking tot diep in je ziel.

Doordat je de retraites alleen doet en niet met een groep, kun je dieper naar binnen keren en op diepere lagen in jezelf antwoorden krijgen of transformeren. We hebben tenslotte alles in ons wat we nodig hebben. Deze retraites zorgen dat je daar weer bij kunt.

Dagretraite

Onze dagretraite is een dag vol meditatie, rituelen en introspectie, volledig afgestemd op jou en op wat jij wil ervaren, ontwikkelen of transformeren. Omdat elke dagretraite individueel gemaakt wordt, is elke retraite anders.

Je kunt deze retraite doen als moment van bezinning of verstilling. Je kunt hem ingaan met een bepaalde intentie of vraag. De retraite is op drie pijlers gebouwd: stilte, meditatie en ritueel.

Lees meer...

Visionretraite

De Visionretraite is een vierdaagse Vision Quest naar binnen. Op zoek naar antwoorden en hulp van je hogere zelf, dan kan een Visionretraite je bij uitstek helpen.

Na een gedegen voorbereiding ga je in de verstilling en kijk je naar binnen, op zoek naar jouw visioen. In onszelf zijn we verbonden met alles in het Universum en kunnen we alle antwoorden vinden.

Lees meer...